Warmtepompen Knokke-Heist – Warmtepompen van Daikin en Buderus uw beste keuze!

Warmtepompen zijn een flexibele oplossing waarmee u zowel het huis zelf als het sanitaire water kunt verwarmen. Dat werkt als volgt: het systeem neemt warmte op vanuit de omgeving en geeft die warmte weer af met behulp van een ingebouwde wisselaar. Dit vergt bijna de helft minder energie dan traditionele installaties die werken met stookolie of aardgas, en dat weerspiegelt zich op uw energiefactuur.

Er bestaan diverse systemen van waterpompen, afhankelijk van de functie waarvoor ze worden aangewend.

De Lucht-luchtwaterpompen zorgen voor een aangenaam klimaat zowel koeling in de zomer als verwaming in de winter .

De lucht-waterwarmtepompen kunnen dienen om uw radiatoren of uw vloerverwarming op te warmen , tevens kan men deze combineren met sanitair warmwater en thermische zonnepanelen.

De condenserendegaswandketel in combinatie met een warmtepomp !! , deze dient voor leveren van sanitair warm water alsook voor voeding van de radiatoren.

Warmtepompen Knokke-Heist – Bij Sanecal zoeken we samen naar een oplossing die voor u en uw gezin  binnen uw wensen en budget past.

Voor onze waterpompen vertrouwen we op grote namen in de sector, zoals Daikin en Buderus. Bovendien werkt Sanecal onder de noemer van Daikin Superdealer. Daikin is een gevestigde waarde in de branche: ze produceren een breed assortiment aan systemen voor elke denkbare toepassing. Het bedrijf dankt zijn solide reputatie aan de kwaliteit, het comfort, de betrouwbaarheid en de energiezuinigheid van zijn producten.

Een van onze populairste all-in-one oplossingen is de Daikin Altherma. Het systeem is erg compact, en het werkt energiebesparend. Meer hierover kan ter plaatse worden besproken

Warmtepompen Knokke-Heist – Sanecal biedt u totaaloplossingen en helpt samen met u de juiste keuze te maken

Sanecal plaatst installaties bij particulieren, maar ook in de retailsector en de horeca. Voel u dus vrij om contact met ons op te nemen, ongeacht de grootte van uw project.

U kunt voor uw warmtepompen rekenen op Sanecal in o.a. de volgende regio’s:

Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Gistel, Oudenburg, Jabbeke, Bredene, De Haan, Zuienkerke, Blankenberge, Brugge, Knokke-Heist

Warmtepompen Koksijde Warmtepompen Nieuwpoort Warmtepompen Middelkerke Warmtepompen Oostende Warmtepompen Gistel Warmtepompen Oudenburg Warmtepompen Jabbeke Warmtepompen Bredene Warmtepompen De Haan Warmtepompen Zuienkerke Warmtepompen Blankenberge Warmtepompen Brugge Warmtepompen Knokke-Heist Warmtepompen Leffinge