Het Stokpaardje van Sanecal: Vloerverwarming en Centrale Verwarming Bredene

Sanecal staat al 50 jaar lang bekend voor de plaatsing van verwarmingsinstallaties, en hierbij leggen we de nadruk vooral op kwaliteit en zuinigheid. U kunt met een gerust hart de toekomst tegemoet, dankzij onze duurzame installaties die u bovendien helpen om te besparen op uw energiekosten.

We geven u graag wat meer uitleg over de producten waarvoor u bij ons terecht kunt, en over de verschillende merken die we aanbieden.

Centrale verwarming Bredene – met condenserende gaswandketels met een hoog rendement

Condensatieketels zijn uitermate geschikt voor iedere woning of appartement. Door de condensatietechniek herbruiken ze een groot deel van hun rookgassen, waardoor ze een veel hoger rendement halen dan een conventionele verwarmingsketel. Onze leveranciers Buderus en Weishaupt vervaardigen condenserende gas en mazoutketels zowel voor wand –als vloermodellen die uw woning op een efficiënte manier van verwarming en warm water voorzien.

Vloerverwarming: een zuinige en esthetische oplossing: ons paradepaardje

Steeds meer mensen opteren voor vloerverwarming in hun woning. Deze manier van verwarmen is dan ook een stuk zuiniger en aangenamer, doordat er doorlopend op een lagere temperatuur kan worden gewerkt.

De diverse ‘natte’ en ‘droge’ systemen van Uponor en Buderus zorgen ervoor dat uw woning op een aangename en gezellige manier wordt opgewarmd,bovendien is vloerverwarming onzichtbaar, waardoor u meer ruimte in het huis overhoudt.

Radiatoren voor elke behoefte

Voor de plaatsing van radiatoren doorheen het huis werkt Sanecal met producten van Buderus,radson en Vasco Enerzijds omdat deze merken oplossingen bieden voor alle kamers in het huis en de klant de flexibiliteit heeft om te kiezen voor een traditionele oplossing of voor trendy design. Anderzijds omdat deze bedrijven een milieuvriendelijke uitstraling hebben en innoveren.

Centrale verwarming Bredene – Doorstromers: vriendelijk voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee

In tegenstelling tot een traditionele boiler warmt een doorstromer het water enkel op als er waterverbruik wordt gedetecteerd. Dit komt uiteraard uw energiefactuur alleen maar ten goede. De installatiekosten van een doorstromer zijn bovendien lager dan die van een boiler. Het merk Junkers en Buderus zijn erg betrouwbaar en hun doorstromers genieten dan ook onze voorkeur.

centrale verwarming
U kunt voor uw centrale verwarming rekenen op Sanecal in o.a. de volgende regio’s:

Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Gistel, Oudenburg, Jabbeke, Bredene, De Haan, Zuienkerke, Blankenberge, Brugge, Knokke-Heist

Centrale Verwarming Koksijde Centrale Verwarming Nieuwpoort Centrale Verwarming Middelkerke Centrale Verwarming Oostende Centrale Verwarming Gistel Centrale Verwarming Oudenburg Centrale Verwarming Jabbeke Centrale Verwarming Bredene Centrale Verwarming De Haan Centrale Verwarming Zuienkerke Centrale Verwarming Blankenberge Centrale Verwarming Brugge Centrale Verwarming Knokke-Heist Centrale Verwarming Leffinge